Zeer geslaagd Zuidenveld Muziekgala

Een zeer geslaagde avond in de manege van Sleen. Zaterdag om half acht begon de feestelijke versierde manege al vol te lopen met de vele honderden belangstellenden voor dit gala. Om kwart over acht opende de voorzitter van de plaatselijke commissie, Roelie Lubbers, de avond, waarna Grietje Naber van de tentoonstellingsvereniging het programma even doornam van het naderende festival.

Ineke Kemper was deze avond presentatrice en zij kondigde de nummers van het gelegenheidskoor, Crescendo en het combo aan. Deze combinatie werd afgewisseld met een groot aantal solisten.

Gala Ineke

Onze burgemeester, Bert Bouwmeester, gaf deze avond een flinke promotie van het festival en een solo op zijn trompet. De muzikale leiding van deze avond was in handen van Alfred Willering, Karin Heeling en Ronald Kreuk.

gala burgemeester

Ik zal verder maar geen namen noemen want dan loop je het risico dat je iemand vergeet. Maar toch wil ik de vele tientallen medewerkers en vrijwilligers, die deze avond mogelijk hebben gemaakt bedanken.

Gala Patrick

De avond werd afgesloten met een afterparty verzorgd door MuSlie. Zij gingen door tot in de late uurtjes, waarbij menig bezoeker een dansje op de dansvloer maakte.

gala overzicht

Klik hier voor alle door Ton gemaakte foto’s.

Verslag: Henk Steenbergen

Foto’s: Ton Haan

Bron: Sleen.nu