Skip to content

Acties

Een muziekvereniging is een vereniging met hoge kosten. Denk aan het kopen en onderhouden van de instrumenten, de muzikale leiding voor de orkesten en aanschaf en onderhoud van het straatuniform.

Jaarlijks organiseren wij een aantal acties waarmee wij onze vereniging in stand houden en waar u als inwoners van ons dorp ook plezier aan kunt beleven. 

Februari

Ontzettend blij zijn me met onze donateurs, die jaarlijks een financiële bijdrage aan de vereniging schenken. In het eerste weekend van februari halen we het donateursgeld op aan de deur, maar de bijdrage kan ook automatisch overgemaakt worden. Wilt u graag donateur worden? Klik hier

Maart

Op een zaterdagochtend in maart gaan we alle deuren in Sleen en omstreken langs om potgrond te verkopen. Dit is een jaarlijkse traditie die bij velen wel bekend is. Lekker makkelijk natuurlijk, want we brengen de grote zware zakken met potgrond precies waar u ze wilt hebben!

Houd de media in de gaten om te weten wanneer we komen.

Mei

Op de laatste zaterdag van mei organiseren we een grote rommelmarkt op de sfeervolle Brink, tussen de hoge eiken. Het is altijd een gezellig festijn, waar u voor een habbekrats de mooiste spullen kunt kopen. Deze rommelmarkt is niet mogelijk zonder de inwoners van Sleen en omstreken, die speciaal voor ons op de laatste donderdag van mei hun oude spulletjes aan de straat zetten. Bedankt allemaal!