Wie wordt de Maestro van Sleen?

Zondagmiddag 8 april 2018 gaat het gebeuren. Om 14.30 uur gaan 3 kandidaten de strijd met elkaar aan om de titel Maestro van Sleen 2018 te bemachtigen.

Burgemeester Bert Bouwmeester, oud-huisarts Ton Trompert en restauranteigenaar Erwin Wielens gaan die middag de malletband van muziekvereniging Crescendo dirigeren om zo met de gouden baton naar huis te gaan.
Ze hebben al 2 keer kunnen oefenen en hebben enkele tips van de dirigent Jan ter Haar meegekregen om zich thuis nog beter voor te bereiden op de wedstrijd. Ook de leden van de malletband bereiden zich goed voor. Zij moeten goed inspelen op de verschillende tempowisselingen en de aanwijzingen van hun tijdelijke dirigenten. Er is gekozen voor een repertoire met bekende nummers, die bij het publiek zeker in de smaak zullen vallen. De handelingen van de kandidaten worden ook via een scherm getoond aan het publiek, zodat alles goed gevolgd kan worden, zowel aan de voor-als achterzijde.

De vakjury, het publiek en de leden van de malletband zullen bepalen wie er deze middag als winnaar uit de bus komt. Hij mag met de gouden baton naar huis.

Bent u ook benieuwd hoe dit zal aflopen en wilt u meestemmen? Kom dan zondagmiddag 8 april 2018 naar Zalencentrum Wielens te Noord Sleen. Aanvang 14.30 uur. Zaal open 14.00 uur.
Entree € 5,- p.p. Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang.