Legendarisch nieuwjaarsconcert

_DSC0166In een overvolle ontmoetingskerk heeft de harmonie van Crescendo een prachtig nieuwjaarsconcert gegeven. Het publiek genoot van de walsen van Shostakovich, de Hongaarse dans van Brahms, maar ook The TypeWriter van Leroy Anderson viel in de smaak. Met Bugler’s holiday bewees Crescendo trompet talenten in het midden te hebben.

Hoogtepunten van het concert waren de optredens met de zangeressen Willemien Dijkstra en Lillian Maandag. Tijdens de repetities waren de muzikanten al onder de indruk tijdens het concert viel ook het publiek helemaal stil.. Wat een prachtige stemmen hebben deze dames. Het was dan ook een eer voor de harmonie om met deze dames o.a. O’Mio Babino Caro en Summertime te mogen uitvoeren.

Na het slotakkoord van Now that i’ve seen her nam voorzitter Tonny Mug het woord. Hij bedankte dirigent Egbert van Groningen voor de mooie jaren waarin hij Crescendo heeft gedirigeerd. Onder zijn leiding is het harmonieorkest weer helemaal opgebloeid. De vereniging respecteert zijn keuze en wenst hem erg veel succes in zijn verdere loopbaan !

Met de Radetzky mars eindigde de Weense sfeer in Sleen..

_DSC0189

 

 

 

 

 

 

In de Coevorden huis aan huis en op Sleenweb kunt u een recensie vinden.