Heel Hessel’n trilt op 6 juli

De malletband van muziekvereniging Excelsior organiseert ter ere van het honderd jarig bestaan een slagwerkspektakel. Het is de bedoeling dat heel Oosterhesselen trilt op zijn grondveste. Wie weet wordt het door KNMI waargenomen.

De malletband van Crescendo Sleen zal ook aanwezig zijn om samen met de Malletband van Excelsior muziekstukken ten gehore te brengen. Ook treden ze samen op met HEM (Hesseler Eerste Mannenkoor). Klabats zal ook een bijdrage leveren aan deze middag en avond. Met allerlei onbekende attributen samen muziek maken, dat is de uitdaging die wordt aangegaan. Drumschool Busscher drums uit Klazienaveen  zal op de lagere school De Woert een clinic verzorgen als voorbereiding op deze middag en avond. De kinderen zullen het geleerde op 6 juli gaan uitvoeren.

Het doorlopende programma begint om 16:00 uur en zal rond 21:30 uur eindigen. DJ Ruben neemt dan nog plaats achter de draaitafel om tot in de kleine uurtjes gezelligheid te brengen.  Het evenement vindt plaats op het terrein van de Hesselerhof Beatrixlaan  23A. U kunt zo aanschuiven op ons sfeervol ingericht terrein. Tussentijds is wat te eten en te drinken. Toegang is GRATIS.

Lokaal samen actief in Oosterhesselen.

Tot zaterdag 6 juli.

Malletband Excelsior en Crescendo.