Slagwerkevent 2014

Slagwerkevent 2014Malletband Crescendo deelnemer Slagwerkevent. Slagwerkevent met vier malle(t)bands! Hoezo.. zijn slagwerkorkesten niet cool? Hoezo.. zijn er nooit leuke slagwerkconcerten? Hoezo.. is er in Noord-Nederland nooooooit iets bijzonders op dat gebied te beleven?

Als er wat bijzonders is dan probeert de malletband van Crescendo daar bij aanwezig te zijn. Vorig jaar waren ze ook bij dit grote slagwerkevent aanwezig. Ook dit jaar zullen ze hun muzikaliteit daar laten horen.

Samen met nog 3 andere malletbands uit Hollandscheveld, Ruinerwold en Den Ham verzorgen zij op 25 oktober een groots concert in sporthal “De Marke” in Hollandscheveld.

Ieder brengt op deze avond haar eigen repertoire ten gehore. Als slotstuk zullen 60 slagwerkers één gezamenlijk nummer ten gehore brengen. Benieuwd welk nummer dit is. Kom dan kijken en luisteren bij het “Slagwerkevent” van het Noorden op zaterdag 25 oktober.

Tot ziens!

Zaterdag 25 oktober 2014 sporthal “De Marke” in Hollandscheveld Aanvang 19.30 uur. Entree € 5,-. Kinderen tot en met 12 jaar vrije toegang.