Terrasconcert

affiche terrasconcert 2015
Zondag 28 juni a.s. organiseert muziekvereniging haar openluchtconcert onder de noemer “Terras concert 2015”.  Vorig jaar stond ook een dergelijk concert op het programma maar toen is dit concert op het allerlaatste moment afgemeld i.v.m. het slechte weer.
We gaan er dit jaar vanuit dat het wel mooi weer is. Mocht het weer toch regenachtig van aard zijn dan zal het concert verplaatst worden naar de grote zaal van MFC de Brink.

U kunt het concert komen bekijken en beluisteren op het grasveld van het voormalige gemeentehuis MFC de Brink te Sleen. Alle geledingen van Crescendo zullen laten horen wat ze kunnen en het gehele concert zal een informeel karakter hebben. Het concert begint om 14.30 uur en de toegang is gratis.  Voor het eerst staan de harmonie en het B-orkest onder leiding van onze nieuwe dirigent Alfred Willering.

Wilt u na dit concert ook nog het harmonieorkest apart horen spelen dan kan dat ook op diezelfde zondag nog. Om 19.00 uur begeleidt het orkest de openluchtdienst van de Missionaire werkgroep op de Brink in Sleen. Naast het begeleiden van de dienst zal het orkest ook nog enkele fraaie en toepasselijke muziekstukken ten gehore gaan brengen.

Aan ons zal het niet liggen om van 28 juni een fraaie en muzikale zondag te gaan maken. We hopen dat de weersomstandigheden met ons meewerken.