B-orkest

Muziekvereniging Crescendo heeft een opleidingsorkest voor de harmonie; het B-orkest. Het orkest staat onder leiding van Wilfred Grootenhuis en repeteert op vrijdag van 18.30 – 19.15 uur.

Het B-orkest bestaat uit beginnende, maar ook gevorderde muzikanten. Het is natuurlijk hartstikke leuk om samen in een orkest te spelen, je speelt dan andere muziek dan wat je voor muziekles oefent. Bekende popnummers, nummers uit populaire films en andere nummers waar Swing in zit! Het B-orkest repeteert muziekstukken die ze uiteindelijk tijdens een concert zullen laten horen, ongeveer twee keer per jaar. Naast muziek maken doen ze ook andere leuke dingen met elkaar.

Het is leuke en goede voorbereiding om uiteindelijk in de harmonie te komen spelen! Speel je al een blaasinstrument of speel je de drums? Neem contact op, of kom gerust een keer kijken of meespelen met de repetitie op vrijdagavond!

Speel je nog geen instrument, maar wil je graag op muziekles? Neem contact op, of kom gerust een keer kijken hoe het is om een instrument te spelen! De vereniging kan je informeren over de lesmogelijkheden.