Duoconcert Muziekvereniging Crescendo Sleen en ODO Odoorn

Op zaterdagavond 2 november geven het harmonieorkest van muziekvereniging Crescendo uit Sleen en het harmonieorkest van ODO uit Odoorn samen een concert. affiche_duo_concert_2013

De aanvang is om 19.30 uur, plaats van handeling is de Ontmoetingskerk in Sleen.

Het harmonieorkest uit Sleen o.l.v. Egbert van Groningen geeft vaker gezamenlijk een concert met een orkest van een andere vereniging, al of niet uit de buurt. Naar elkaar luisteren en met elkaar spelen is inspirerend voor de muzikanten en amuserend voor het publiek.

Crescendo Sleen is een bloeiende vereniging. Het harmonie orkest telt meer dan 50 enthousiaste leden, maar ook de malletband en de leerlingorkesten mogen zich verheugen op een groeiend aantal muzikanten. De leden komen al lang niet meer alleen uit Sleen en omgeving. Ook van (ver) buiten het dorp weet jong en oud de weg naar Crescendo te vinden. Samen muziek maken met een afwisselend repertoire en allerlei muziekstijlen geeft immers ontzettend veel plezier.

Dat geldt eveneens voor het harmonie orkest van muziekvereniging ODO uit Odoorn dat sinds 2011 onder de bezielende leiding van Wout Eshuis staat. Dit orkest telt zo’n 60 leden. Zij geven gedurende het jaar diverse concerten in Odoorn en komen voor dit duoconcert graag naar Sleen.

Het duoconcert van Crescendo en ODO, 2 november 2013, Ontmoetingskerk Sleen, aanvang 19.30 uur. De entree is gratis!